top of page
  • chirooveral

Keti-Aspi-Weekend 2023 (10-12/3/'23)

Dit weekend zijn de Keti's en Aspi's samen op weekend gegaan met Gewest Rondom! Vrijdagavond startte met het installeren op de kamer. Heel Chiro Overal lag samen op 1 kamer. Lekker gezellig! Dan hebben we allemaal opdrachtjes gedaan bij de gewestleiding om stempels te verzamelen. Daarna kregen we een lekkere hotdog en deden we een nachtspel met lichtgevende bandjes. In de avond hadden we samen een complot gesmeed om leider Thorben te verrassen, aangezien hij die nacht ging verjaren. Laten we zeggen dat we hem goed in de maling hadden genomen en dat hij heel verrast was!

Zaterdag deden we wat spelletjes op het plein, genoten we van smosjes en trokken we daarna naar het Ster! Daar deden we een groot groepsspel en maakten we van de gelegenheid gebruik om een snackje te kopen en eens naar de kinderboerderij te gaan. Toen we terug waren, genoten we van worst, appelmoes en patatten in de avond, die we opaten uit onze geïmproviseerde borden, aangezien we ons eigen servies vergeten meenemen waren.

Zaterdagavond deden we een bingo, casino en werden we daarna getrakteerd op een zot feestje! Een zeer geslaagd weekend dus als je het ons vraagt! Merci Gewest Rondom!



Hieronder nog wat leuke video's.

1) We sliepen gezellig dicht op elkaar

2) Verrassingsfeestje voor Thorben

3) Feestje op de laatste avond







49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page